10 سایت آپلود فایل رایگان ایرانی و خارجی | آپدیت 2023
امروزه پیدا کردن یک آپلودسنتر خوب برای آپلود رایگان فایل که ظرفیت بالا و سرعت بارگذاری مناسبی داشته باشد کار آسانی نیست. به این دلیل که سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند کم نبوده و رقابت شدید باعث شده تا میزان کیفیت خدمات و امتیازات ارائه شده به کاربران در هر یک متفاوت باشد. حال در این مطلب به دنبال آپلودسنترهای ایرانی و خارجی میرویم و چند نمونه از بهترینهایشان را به شما معرفی میکنیم.
قدیم ها سرویس های آپلود فایل معروفی مثل رپیدشیر و مگا آپلود بودند که جزء قوی ترین سایت های آپلود فایل دنیا بودند که الان برای ما نوستالوژی محسوب می شوند. اما نقض قانون کپی رایت توسط کاربران زیادی که این سایت ها داشتند باعث شد این دو سایت محبوب آپلود فایل رایگان برای همیشه تعطیل شوند.
پس از دو سایت مذکور، خیلی از سایت ها تلاش نمودند تا جای سایت های آپلود رایگان قبلی را گرفته و کاربران را به سوی خود جلب کنند. اما فراهم نمودن بستر مورد نیاز برای این فعالیت گسترده، بسیار سخت بوده و خیلی زود از دور خارج شدند. اما امروزه سایت های زیادی نیز به صورت موفق در زمینه آپلود فایل رایگان و غیر رایگان فعالیت می کنند.
معایب سرویس های آپلود فایل چیست؟
شاید پیش خود بگویید هر چیز رایگانی معایبی هم باید داشته باشد! بله دقیقا همینطور است. سایت های آپلود فایل هم چون نسخه رایگان دارند صد در صد معایبی خواهند داشت.
یکی از معایب این سایت ها عدم ارائه لینک مستقیم است. یعنی کاربران برای دانلود فایل های آپلود شده روی این آپلود سنترها باید در دو مرحله اقدام کنند. در این صورت همچنین ممکن است امکان توقف و ادامه در دانلود منیجر ها هم نباشد.
همچنین مسئله بعدی میزان فایل های آپلود شده است که بسیاری از این سایت ها محدودیت هایی در آپلود فایل دارند. درست است که مثلا 20 گیگ فضای رایگان برای آپلود فایل به شما ارائه می دهند ولی مثلا فایل شما در یک بار آپلود نباید بیشتر از 700 مگابایت باشد.
کاهش سرعت دانلود در حالت رایگان و تاخیر در زمان نمایش لینک دانلود هم از دیگر معایب سایت های آپلود فایل رایگان است.
بهترین سایت های آپلود فایل رایگان ایرانی
در ابتدای این مقاله سعی کردیم، بهترین و معتبرترین آپلود سنترهای رایگان ایرانی را برای آپلود رایگان فایل معرفی کنیم، و در ادامه بهترین سایت های خارجی آپلود فایل را معرفی کرده ایم.
1. پیکو فایل (Picofile)
اولین و بهترین آپلود سنتر ایرانی که قصد داریم معرفی کنیم پیکو فایل است. پیکو فایل با ارائه 20 گیگ فضای رایگان و دائمی جزء یکی از بهترین سایت های آپلود فایل ایرانی محسوب می شود. پیکوفایل متعلق به وب سایت بلاگ اسکای می باشد و پس از گذشت زمانی کوتاهی وب سایت اشتراک ویدیوی تماشا را تاسیس کرد.
پیکوفایل با این که ظاهری ساده و سبکی قدیمی دارد ولی به دلیل رایگان بودن فضای اشتراک گذاری میتواند انتخاب خوبی باشد. مزیت عالی که در پیکوفایل به چشم می اید قابلیت رمزگذاری برروی لینک های دانلود خود است که می توان گفت در سبک خود بسیار جالب و کاربردی است.
در پیکوفایل قابلیتی که کاربران خود ارائه میدهد با عنوان گزارش ترافیک در پنل کاربران وجود دارد که از طریق آن می توان میزان دانلود و ترافیک استفاده شده از فایل ها و روز های فعالیت شما مشاهده کرد.
میتوان گفت در پیکوفایل تنها نقصی که وجود دارد این است که فایل هایی بیشتر از 900 مگابایت را نمی توانید در آن آپلود کنید. حداکثر فایلی که قصد دارید آپلود کنید باید 900 مگابایت باشد.
مزایای پیکو فایل:
- همیشه رایگان است
- ارائه 20 گیگابایت فضای رایگان
- سرعت بالای آپلود فایل ها
- امکان رمزگذاری روی لینک های دانلود
- مدیریت آسان فایل های آپلود شده
- ابزار ویرایش تصاویر
- بررسی میزان ترافیک استفاده شده
معایب پیکو فایل:
- ظاهر خیلی ساده و قدیمی
- حداکثر حجم آپلود فایل 700 مگابایت
2. آپلودبوی (Uploadboy)
یکی دیگر از سایت های آپلود رایگان فایل، آپلود بوی است که فعالیت خود را از سال 1391 آغاز کرد. جالب است در نظر داشته باشید به دلیل استفاده از سیستم کسب درآمد این سیستم، بیشتر وبمستران ترجیح می دهند از آن بهره ببرند. در واقع به ازای آپلود فایل توسط کاربران از اکانت شما، آپلود فایل هزینه ای به شما پرداخت می کند.
میزان مبلغ پرداختی به حجم فایل ها و تعداد دانلود ها با در نظر گرفتن آی پی کاربران بستگی دارد. مبلغ پرداختی با این مشخصات می تواند در حدود 30 دلار باشد. به عنوان مثال اگر شما یک فایل با حجم 1 گیگ را در آن آپلود کنید و 1000 نفر آن را دانلود کنند، 10 دلار به شما اختصاص داده می شود.
در آپلود بوی و در پنل رایگان آن می توانید در حدود 100 گیگ فضای رایگان برای آپلود داشته باشید. اما محدودیتی که در آپلود وجود دارد جز معایب این سایت خواهد بود. در نسخه پرمیوم و یا پولی شما می توانید بدون محدودیت زمانی و یا محدودیت حجم آپلودی، اقدام به دانلود کنید. حتی دسترسی به لینک دانلود نیز بی وقفه خواهد بود. این موارد در اکانت رایگان وجود ندارد.
در نظر داشته باشید که به صورت کلی آپلود بوی دارای یک فضای امن بر روی سرور های ابری است.
مزایای آپلود بوی
- ارائه 100 گیگ فضا به اکانت های رایگان
- محیط کاری آسان و کاربر پسند
- سرعت خوب
- امکان کسب درآمد
- امکانات ویژه در پنل های پرمیوم
معایب آپلود بوی
- هزینه بالای اکانت های پرمیوم
- محدودیتی در حجم آپلود برای کاربران معمولی
- تاخیر 60 ثانیه برای کاربران عادی در دانلود فایل
- ارتقای کیفیت دانلود به ازای پرداخت هزینه مازاد
3. سایت یوآپلود (uupload)
یوآپلود هم یکی از قوی ترین و قدیمی ترین سایت های آپلود فایل رایگان است که بهترین مزیت آن رایگان بودن دائمی آن است. این سایت آپلود فایل محبوب به هیچ وجه اکانت پریمیوم و پولی ندارد.
با عضویت در این سایت به راحتی می توانید فایل های آپلود شده خود را مدیریت کنید. حذف کردن فایل ها یا مدیریت آن ها برای کاربران مهمان امکان پذیر نیست!
رابط کاربری ساده و کاربر پسند آن هم یکی از مزیت های این سایت آپلود رایگان فایل محسوب می شود. پیچیدگی خاصی در یوآپلود دیده نمی شود.
تنها عیبی که یوآپلود دارد محدودیت در آپلود فایل ها است. در یوآپلود نمی توانید فایل هایی که حجم بیشتر از 300 مگابایت دارند را آپلود کنید. یوآپلود از تمام پسوندهای محبوب مثل zip و rar نیز پشتیبانی می کند.
بیشتر از یوآپلود برای آپلود عکس و فایل های کم حجم موقتی استفاده می شود.
مزایای یوآپلود:
- ارائه حجم بی نهایت آپلود برای هر کاربر
- ماندگاری دائمی فایل ها روی سرورهای یوآپلود
- مدیریت آسان فایل های آپلود شده
- پشتیبانی از پسوندهای مختلف برای آپلود فایل ها
- رابط کاربری ساده اما کاربردی
- آپلود سریع و دسته جمعی فایل ها
معایب یوآپلود:
- حداکثر حجم آپلود برای هر فایل 300 مگابایت
4. پارس لوکا (Parsloka)
پارس لوکا هم جزو قدیمی ترین سایت های آپلود فایل در ایران محسوب می شود که از سال 89 تاکنون فعالیت می کند. پارس لوکا در این مدت تغییرات زیادی در خدمات دهی اش صورت داده است و امکانات خوبی را برای کاربران اش فراهم کرده است. از این قضیه معلوم است که پارس لوکا یک آپلود سنتر قدیمی و قابل اطمینان است. این آپلود سنتر ایرانی 40 گیگ فضای رایگان به کاربران عادی اش می دهد. لازم به ذکر است که پارس لوکا نسبت به بقیه آپلود سنترها قیمت های مقرون به صرفه تری دارد.
پارس لوکا در پلن های پولی اش امکان دانلود به صورت لینک مستقیم و بدون معطلی با سرعت بالا را برای کاربرانش فراهم کرده است. همچنین ماندگاری و امنیت فایل ها در پلن های پولی دائمی و تضمین شده است. یکی از مزیت های پارس لوکا ارائه نرم افزار تحت ویندوز sFTP برای انتقال فایل ها از سیستم شخصیتون به سرور های پارس لوکا است که در جای خودش جالب توجه است. از دیگر مزیت های پارس لوگا ظاهری زیبا و کاربر پسند و داشتن فایل منیجر حرفه ای برای مدیریت فایل ها می باشد.
مزایای پارس لوکا:
- ارائه 40 گیگابایت فضای رایگان
- فایل منیجر پیشرفته
- ماندگاری همیشگی فایل ها برای کاربران ویژه
- آپلود از طریق نرم افزار sFTP
- عدم محدودیت برای دانلود و آپلود فایل
- فایلها تا شش ماه بعد از آخرین دانلود نگه داشته میشوند (برای کاربران عادی)
- ارائه سرور های ابری قدرتمند
- امکان رمز گذاری روی فایل ها
- رمزگذاری تبادل دادهها با TLS
معایب پارس لوکا:
- تاخیر 20 ثانیه ای برای دانلود فایل در سرویس رایگان
- آپلود فایل حداکثر تا 500 مگابایت
- خطاهای مکرر لاگین به پنل کاربری
- لینک دانلود غیر مستقیم برای سرویس رایگان
5. سایت آپلود آی آر (Uplod.ir)
آخرین گزینه در میان وب سایت های آپلود فایل رایگان، Uplod.ir است که علاقهمندان میتوانند با عضویت در آن، ۵۰ گیگابایت فضای ذخیرهسازی دریافت کنند. همچنین این افراد میتوانند فایلهایی با حداکثر حجم ۷۰۰ مگابایت را آپلود نمایند؛ درحالی که این مقدار برای بازدیدکنندگان مهمان برابر با ۵۰ مگابایت است.
ریموت آپلود از دیگر ویژگیهای مهم وب سایت Uplod.ir است که امکان آپلود از آدرسهای اینترنتی تا حداکثر ۲ گیگابایت را ممکن میسازد. همچنین نباید از لینک مستقیم به فایلها غافل شویم. اگر هم به حجم بیشتری نیاز داشته باشید، میتوانید با پرداخت حق اشتراک، فضای ذخیرهسازی خود را به ۵۰۰ گیگابایت ارتقا دهید. البته توجه کنید که فایلهای بدون دانلود بعد از ۲ ماه به صورت خودکار حذف خواهند شد.
در اکانت های کاربران عادی آپلود آی آر اگر فایلی غیر فعال باشد یعنی دانلودی نداشته باشد بعد از گذشت دو ماه از آخرین باری که دانلود شده است پاک می شود. در اکانت های ویژه بعد از 120 روز این اتفاق می افتد.
مزایای آپلود آی آر:
- 10 گیگ فضای رایگان برای هر عضو
- هزینه بسیار پایین برای ارتقای حساب کاربری
- ارائه لینک مستقیم دانلود
- پشتیبانی از نرم افزارهای دانلود فایل
- رابط کاربری زیبا و ساده
- مدیریت آسان فایل ها
معایب آپلود آی آر:
- محدودیت در سرعت دانلود برای کاربران عادی
- دانلود با تاخیر برای کاربران عادی
- حذف فایل های غیر فعال بعد از دو ماه
بهترین سایت های آپلود فایل رایگان خارجی
سایت های آپلود فایل خارجی معمولا از یکپارچگی و تعامل بهتر با سایر سرویسهای آنلاین برخوردار هستند و دسترسی به آنها از طریق پلفترمهای مختلف مثل گوشیهای هوشمند، آسانتر است. اغلب آنها مجهز به اپلیکیشن اختصاصی نیز هستند که میتوانند کار را برای علاقهمندان آسانتر کنند. در پایین میتوانید فهرستی از عناوین برتر خارجی را ملاحظه فرمایید.
1. وبسایت مدیا فایر (MediaFire.com)
مدیا فایر یکی از سایت های آپلود فایل قدیمی و شناخته شده است که حجم بیشتری در مقایسه با سرویس های دیگر ارائه میکند. کاربران سرویس رایگان میتوانند پس از ثبت نام به ۱۰ گیگابایت فضا دسترسی داشته باشند؛ اما این مقدار با انجام برخی از امور تشویقی تا سقف ۵۰ گیگابایت قابل ارتقا خواهد بود.
براساس اطلاعات موجود، ۸۴۰ میلیون کاربر بهصورت ماهیانه از MediaFire برای ارسال و دریافت فایلها استفاده میکنند. البته از این ۸۴۰ میلیون کاربر، تعداد ۵۰ میلیون کاربر در سایت ثبت نام کردهاند و بهصورت رسمی فعالیت دارند. با هزینه کمتر از ۵ دلار، امکان ذخیرهسازی ۱ ترابایت اطلاعات وجود خواهد داشت، اما بد نیست بدانید که کاربران تا ۱۰ گیگابایت فضای ذخیرهسازی را بهصورت رایگان در اختیار خواهند داشت.
در صورتی که از حساب کاربری رایگان مدیافایر استفاده میکنید، قطعا باید تحمل نمایش تعداد زیاد تبلیغات آن را هم داشته باشید. جالب است بدانید که ۴۰ گیگابایت فضای ذخیرهسازی ابری رایگان هم با اتصال به فیسبوک و توییتر، در اختیار خواهید داشت که بدین ترتیب، مجموع فضای رایگان شما به ۵۰ گیگابایت خواهد رسید.
مزایای مدیا فایر:
- امکان ارتقا رایگان حجم تا ۵۰ گیگابایت
- پشتیبانی از اشتراک فولدرها
معایب مدیا فایر:
- تبلیغات در نسخه رایگان
2. سرویس گوگل درایو (Drive.Google.com)
Google drive یک پلتفرم آپلود رایگان فایل خارجی بسیار محبوب در سطح جهان می باشد. گوگل درایو یکی از سایت های آپلود رایگان فایل است که فضای 15 گیگ را به صورت رایگان در اختیار کاربران خود برای ویرایش، اخذ لینک دانلود، حذف و … ارائه می دهد. این آپلود سنتر برای دستگاه های مختلف سازگار است و اعتبار خود را از نام گوگل می یابد. باید در نظر داشت که جهت استفاده از 100 گیگ فضا لازم است تا حق اشتراک ماهانه 1.99 دلار پرداخت کنید.
گوگل درایو دارای ویژگیهای قابل قبولی بوده که از جملهی آنها میتوان به سازگاری با چندین فایل و دستگاه، جستوجوی بصری و پیشگیری نسبت به از دست رفتن اطلاعات اشاره کرد؛ تمام این ویژگیها در کنار اعتبار نام گوگل، سبب شدهاند تا گوگل درایو بتواند اقبال بیشتری نسبت به سایر سایتهای آپلود رایگان، داشته باشد. بد نیست بدانید فضای رایگان ذخیرهسازی گوگل درایو، معادل ۱۵ گیگابایت بوده و در صورت تمایل برای در اختیار داشتن ۱۰۰ گیگابایت فضای ابری ذخیرهسازی، باید ۱.۹۹ دلار بهصورت ماهانه پرداخت کرد.
مزایای گوگل درایو:
- پشتیبانی از فرمتهای مختلف
- تعامل با سرویسهای گوگل
معایب گوگل درایو:
- عدم پشتیبانی از رمز عبور لینکها
3. وب سایت pCloud.com
سومین گزینه در میان بهترین سایت های آپلود فایل خارجی لیست ما، وب سایت pCloud.com است که شباهت زیادی به مدیا فایر دارد. در این سرویس هم ۱۰ گیگابایت فضای ذخیرهسازی رایگان ارائه میشود و امکان بازگردانی فایلهای حذف شده تا ۱۵ روز نیز وجود دارد.
وب سایت pCloud.com تمرکز ویژهای روی امنیت دادههای کاربران خود دارد و از رمزگذاری ۲۵۶ بیت برای حفاظت از آنها بهره میگیرد. مرورگر داخلی فایل با امکان پخش ویدیوها، ریموت آپلود و پیشنمایش آنلاین اسناد از دیگر قابلیتهای مهم آن به شمار میروند.
شما با استفاده از pCloud، معادل 10 گیگابایت فضای ذخیرهسازی ابری رایگان در اختیار خواهید داشت که میتوانید با پرداخت ماهانه ۳.۹۹ دلار، فضای موردنظرتان را به ۵۰۰ گیگابایت ارتقاء دهید.
مزایای pCloud:
- امکان دسترسی به صورت آفلاین
- امکان پخش ویدیو و صوت
- عدم محدودیت برای حجم فایل ها
- امکان رمز گذاری فایل ها
- سفارشی نمودن لینک های دانلود
معایب pCloud:
- امکانات محدود در نسخه رایگان
4. سرویس آپلود فایل MEGA
یکی از سایتهای آپلود رایگان را میتوان MEGA دانست که عملکرد مبتنی بر مرورگر را با قابلیت رمزگذاری End-to-End ، ارائه میکند. بد نیست بدانید که این پلتفرم، کنترل کلیدهای رمزگذاری را در اختیار کاربران قرار میدهد و این بدان معنا است که هیچ تصوری از فایلهای ذخیره شده کاربران روی سرورها، ندارد. پلتفرم MEGA به دلیل توجه به حفظ حریم خصوصی، هیچ راهی برای اشتراکگذاری را پیشنهاد نمیکند، اما روشهای ایمن اشتراکگذاری و ارتباطی آن میتواند در کاهش ضررهای احتمالی، مؤثر باشد.
رمزگذاری End-to-End، برنامههای موبایل و دسکتاپ، پیامرسان ایمن با قابلیتهای ویدیویی و صوتی را میتوان از مهمترین ویژگیهای MEGA عنوان کرد. توجه داشته باشید که امکان استفاده رایگان از 50 گیگابایت (به طور موقت یا زمان دار) فضای ذخیرهسازی ابری در این پلتفرم وجود دارد و در صورت نیاز، میتوانید با پرداخت ماهیانه 5.45 دلار، 200 گیگابایت دیگر را هم مورد استفاده قرار دهید. در حقیقت فضای رایگان واقعی که این سایت در اختیار کاربران میگذارد 20 گیگ می باشد و با ثبت شماره همراه یا نصب اَپ مگا یا معرفی مگا به دوستان، حجمی مازاد در اختیار کاربران قرار گرفته که با گذشت یک یا چند ماه این حجم سوخته و میزان فضای دانلود و آپلود دوباره به 15 الی 20 گیگ کاهش می یابد.
5. سرویس وان درایو مایکروسافت (OneDrive.com)
یکی از سایتهای آپلود رایگان که محبوبیت زیادی هم دارد، مایکروسافت واندرایو است. کاربران میتوانند با استفاده از این فضای ذخیرهسازی مایکروسافت از امکان آپلود رایگان فایلها تا ظرفیت ۵ گیگابایت برخوردار شوند و در صورت تمایل، میتوان از فضای ذخیرهسازی ابری ۱۰۰ گیگابایت آن با پرداخت حق اشتراک ماهانه ۱.۹۹ دلار هم بهرهمند شد.
از مهمترین ویژگیهای مایکروسافت واندرایو میتوان دسترسی آفلاین به اطلاعات، رمزگذاری SSL، سازگاری با چند دستگاه و امکان تعیین انقضا برای پیوندهای مشترک اشاره کرد. بد نیست بدانید که استفاده از فضای ذخیرهسازی واندرایو در ویندوز ۱۰، بسیار ساده است.
مزایای وان درایو :
- پشتیبانی از ssl
- محدودیت گذاری زمانی برای لینک دانلود توسط کاربر
- همگام سازی بین دستگاه ها
- سازگاری با ویندوز 10
معایب وان درایو:
- فضای ذخیرهسازی رایگان محدود
کلام پایانی
در این مقاله تلاش شد تا برخی از مهمترین و پرمخاطب ترین وب سایت های آپلود رایگان فایل معرفی شوند. هدف آشنایی با آنها و بررسی ویژگی های آنان بود. البته برخی از آپلودسنترهای داخلی دیگری نیز در این لیست می توانستند قرار بگیرند که به دلیل اینکه رایگان نبودند و یا نواقص بسیاری در آنها وجود داشت، از لیست حذف شدند. با تمام این توصیفات، پیشنهاد ما استفاده از آپلودسنترهای خارجی به جای نمونه های داخلی است، چون از اعتبار و امنیت بالاتری برخودار هستند.
شما هم اگر نمونه آپلودسنتر خارجی خوب می شناسید که می توان با خیال راحت فایل های مختلف را در آن به صورت رایگان آپلود کرد، در پایین همین صفحه و در بخش دیدگاه ها معرفی کنید تا دیگر کاربران بتوانند از آن ها برای آپلود رایگان فایل های خود استفاده کنند.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
نحوه حذف فایل های قدیمی بصورت خودکار در ویندوز
574 بازدید
-
نحوه نمایش FPS سیستم کامپیوتر در حین اجرای بازی
5.5k بازدید
-
4 روش خروج اجباری برنامه های متوقف شده در ویندوز
913 بازدید
-
نحوه غیرفعال کردن نرم افزارهای Startup در ویندوز 11
1.18k بازدید
-
۳ روش کاربردی برای همگام سازی اندروید با ویندوز
356 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید